Jídelníček MŠ

 

J Í D E L N Í Č E K

Od 20. 10. 2025 do 24. 10. 2025

 

Pondělí:  

Přesnídávka:               Grahamový rohlík s pomaz. máslem, malcao, ovoce-Al:1,7                     

Oběd:                          Pol: Vločková-Al:1,7,9

                                    Čočka na kyselo, sázené vejce, chléb, steril.okurek ,čaj-Al:1,3,10

Svačina:                      Citronové řezy, čaj-Al:1,7 

Pitný režim:                čaj, voda s citronem   

 

Úterý:

Přesnídávka:               Opečený toast se smetanovým sýrem, vitakao, ovoce-Al:1,7

Oběd:                          Pol: Ze zeleného hrášku-Al:1,7

                                    Kuřecí gyros, opečené brambory, okurkový salát, mošt

Svačina:                      Cereální polštářky s mlékem-Al:1,7

Pitný režim:                čaj, voda s citronem  

 

Středa:

Přesnídávka:               Tvarohový šáteček, bílá káva, ovoce-Al:1,3,7        

Oběd:                          Pol: Brokolicová-Al:1,7

Vepřová cigánská pečeně, dušená rýže, džus-Al:1

Svačina:                      Chléb, pomazánka drožďová, kapie, čaj-Al:1,3,7

Pitný režim:                čaj, voda s citronem

 

Čtvrtek:

Přesnídávka:               Bílý jogurt s müsli, ovocné mléko, ovoce-Al:1,7

Oběd:                          Pol. Celerová s opečenou houskou-Al:1,7,9      

Sekaná pečeně, kysané zelí, bramborový knedlík, čaj-Al:1,3,7,12

Svačina                       Chléb, pomazánka budapešťský krém, čaj-Al:1,7

Pitný režim:                čaj, voda s citronem

 

 

Pátek:

Přesnídávka:               Vícezrnná bageta, pomazánka celerová, rajče, mléko, ovoce-Al:1,6,9,11

Oběd:                          Pol. Cizrnová-Al:1

                                   Znojemská pečeně, těstoviny, ovocný nápoj-Al:1,10        

Svačina:                      Loupák, čaj-Al:1,7                

Pitný režim:                čaj, voda s citronem

 

 

 

Ředitel ZŠ:                                         Vedoucí ŠJ:                Vedoucí kuchařka:

Mgr. Michaela Vašutová                   Jana Fárková              Alena Vaňková

 

 

 

1-obiloviny obsahující lepek, 2-korýši, 3-vejce, 4-ryby, 5-podzemnice olejná(arašídy), 6- sójové boby, 7-mléko a mléčné výrobky, 8-skořápkové plody, 9-celer, 10-hořčice, 11-sezamová semena, 12-oxid siřičitý, 13-vlčí bob, 14-měkýši

 

 

J Í D E L N Í Č E K

Od 27.10. 2025 do 31.10. 2025

 

Pondělí:  

Přesnídávka:                                    

Oběd:                         

                                   

Svačina:                     

Pitný režim:                                        

 

Úterý:

Přesnídávka:              

Oběd:                                   

                                   

Svačina:                     

Pitný režim:                   

 

Středa:

Přesnídávka:               Chléb, pomazánka z tresčích jater, malcao, ovoce-Al:1,4,7         

Oběd:                          Pol: Gulášová-Al:1,9

                                   Těstoviny s mákem, čaj-Al:1,7

Svačina:                      Obložená veka (šunka, vejce, rajče), čaj-Al:1,3,7

Pitný režim:                čaj, voda s citronem

 

Čtvrtek:

Přesnídávka:               Rohlík, termix, bílá káva, ovoce-Al:1,7

Oběd:                          Francouzská-Al:1,3,9      

Smažené rybí filé, bramborová kaše, salát z čínského zelí, mošt-Al:1,3,4,7 

Svačina                       Žitná placka, pomazánka ze strouhaného sýra, kapie, čaj-Al:1,7,11

Pitný režim:                čaj, voda s citronem

 

 

Pátek:

Přesnídávka:               Chléb, pomazánka tvarohová s ředkvičkou, vitakao, ovoce-Al:1,7

Oběd:                          Pol. Z červené čočky-Al:1

                                   Kuře na paprice, houskový knedlík, ovocný nápoj-Al:1,3,7                                  

Svačina:                      Cornbageta, pomazánka masová, čaj-Al:1,7                

Pitný režim:                čaj, voda s citronem

 

 

 

Ředitel ZŠ:                                         Vedoucí ŠJ:                Vedoucí kuchařka:

Mgr. Michaela Vašutová                   Jana Fárková              Alena Vaňková

 

1-obiloviny obsahující lepek, 2-korýši, 3-vejce, 4-ryby, 5-podzemnice olejná(arašídy), 6- sójové boby, 7-mléko a mléčné výrobky, 8-skořápkové plody, 9-celer, 10-hořčice, 11-sezamová semena, 12-oxid siřičitý, 13-vlčí bob, 14-měkýši

 

 

 

 

Vydáno: 28. 08. 2024 Autor: Vedoucí školní jídelny Naposled upraveno: 20. 10. 2025 Sdílet na facebook